پیام مدیر عامل

بشر برای بهره مندی و منتغع شدن از عالم خلقت بواسطه عطیه عقل و قدرت انتخاب خود و با الگو گرفتن از عالم خلقت به مهندسی رفع نیاز خود پرداخته و برای نیل به قله ترقی و رفاه خویش به تلاش و کشف و ساخت مستمر می پردازد.
بر اساس همین اصول بنیادین است که حتی در کوچکترین افعال انسانی ، انسان بی نیاز از منابع و نیروی پیش برنده برای نیل به اهداف مورد نظر نیست.
انقلاب اسلامی ایران با هم افزایی و همگرایی نیروهای اجتماعی ، عقیدتی و جهان شناختی در سال 1357، حرکتی تاریخ ساز آغاز کرد که علاوه بر خلق هویت اجتماعی جدید و جهانی نو ، منجر به تشکیل آرمان هایی شدکه تحقق آنها نیازمند اراده ، قدرت و اعتقاد راسخ و پایدار بود.

چنین آرمان هایی موجب بازخوانی اندیشه جهاد و شهادت شد که از صدر اسلام برای صیانت از کیان معنوی و حکومت اسلامی بعنوان تنها راهبرد تغییر به کار بسته شده است .
تفکر جهادی ، تابعی از چارچوب فکری و فرهنگی ای است که ارزش ها و اصول بنیادی جهان بینی اسلامی مبانی الگوها و نظریه های آن است. در جهان بینی اسلامی ، دنیا ، زودگذر و ناپایدار است که بهترین انتخاب در آن ، بهره بردن از زمان برای رستگاری است. صراط اصلی در این جهان ، سیر انسان از خلق به سوی خالق است . در راستای چنین تفکری است که ارزش حقیقی پدیده ها و رویدادهای این جهانی آشکار شده و نیروی واقعی، مصروف اقداماتی می شود که قصد رستگاری انسان را دارد. شالوده تفکر جهادی ، هم راستایی نیروها در بهره گیری از منابع برای خلق حیاتی برتر و بهتر برای انسان است.
مدیریت جهادی در طرح ها و پروژه ها هم برگرفته از همین رویکرد و تفکر است. پیشگیری از هدر رفت منابع و سرمایه ها ، تحصیل اهداف در سریع ترین زمان و از کوتاه ترین مسیر ممکن ، خلق ابزارهای استقلال و هویت ملی برای صیانت از هجوم عوامل ناموفق ، چارچوب های اصلی مدیریت جهادی طرح ها و پروژه ها به شمار می روند. بدیهی است در چنین رویکردی ، هدف غایی ، خلق بالاترین ارزش افزوده است تا در پرتو آن بتوان سهمی در اقتدار و رفاه ملی از آن خود کرد.


مدیرعامل

Homepage 3

تاریخ آخرین به روزرسانی صفحه : ۱۴۰۱/۱۱/۱